Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka med citron

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mjuka kakor är gott och den här blir väldigt frisk i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och strö kokos i en form som rymmer 1½ l. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt äggen, ett i taget, under vispning. Riv citronskal och pressa ur citronsaften. Blanda ner i smeten. Blanda ihop vetemjöl, kokosflingor och bakpulver. Blanda ner mjölblandningen växelvis med mjölken i smeten och fördela smeten i formen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 40 min. Ta ut kakan, låt den svalna något innan du stjälper upp den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.