Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka med svarta vinbär

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Älskar kokos!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och kokosbeströ en form ca 26 cm i diameter med löstagbar kant.
  2. Blanda vetemjöl, kokosflingor och bakpulver. Rör smör och socker poröst med elvisp. Vispa ned äggen. Tillsätt mjölblandning och sist mjölken. Bred ut smeten i formen.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen 10-15 min. Lägg på vinbären och grädda ytterligare ca 30 min tills stickan känns torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.