Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Goda, knapriga och snabbgjorda kakor, bakade på kokosmjöl och bara ½ dl socker. Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kokosmjöl, socker och smör i matberedaren. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop degen. Svep in i plastfolie, låt vila kallt 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Dela degen i 30 lika stora bitar. Rulla till små bollar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, tryck till lätt med en gaffel. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.