Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor

 
Skriv ut

Goda och smidiga kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i socker, kokos och hjorthornsaltet i en hög på bakbordet. Skiva ner fettet och nyp ihop degen. Gör en fördjupning i degen och häll i äggulan. Arbeta snabbt ihop degen och lägg den kallt någon timma.
  2. Dela degen i 60 bitar och rulla varje del till en kula som trycks till i pärlsocker. Lägg kakorna på smorda plåtar och ställ in i ugnen i 175 grader i 10- 15 minuter.
  3. Kakorna ska spricka på ytan och vara ganska torra till konsistensen när de är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.