Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor med hallon-ros-sylt

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Lyxigt uppdaterade kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa samman smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt ägg och rör till en jämn smet. Blanda samman mjöl, salt och kokosflingor i en separat skål. Tillsätt de torra ingredienserna i smörblandningen och rör samman.
  3. Rulla till små bollar ca 1 cm och placera ut en bakplåt klädd med papper. Baka av dem i 5 minuter.
  4. Blanda under tiden samman hallonsylt med rosvatten.
  5. Ta ut kakorna och gör en liten skål i dem med baksidan av en sked eller fingret,klicka i hallonsylt.
  6. Höj värmen till 175 grader och baka kakorna i ytterligare 8-10 minuter.
  7. Ta ut kakorna, låt svalna och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.