Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor med korinter

 
  • Serverar: 70 portioner
Skriv ut

Spröda, knapriga och snabbakade små kakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa smör och socker pösigt med elvisp. Blanda mjöl, kokos, hjorthornssalt och korinter. Rör ner blandningen i smöret. Blanda sedan ner ägget.
  3. Klicka ut ca 70 små toppar på plåtar med bakplåtspapper. Se till att det är ordentligt mellanrum mellan topparna, eftersom de flyter ut.
  4. Grädda kakorna 7-9 minuter tills de är gyllene och spröda. Låt dem kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.