Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmazarinpaj med bär

 
Skriv ut

Kombinationen av kokos och mandelmassa borgar för en riktigt saftig och söt favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär smöret i kuber och blanda hastigt ihop alla ingredienser till pajdegen. Tryck eller kavla ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Låt degen vila i frysen ca 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Grädda pajskalet mitt i ugnen direkt från frysen ca 10 minuter Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
  2. Riv mandelmassan grovt och blanda med kokos, socker och smör. Vispa i ett ägg i taget och rör i mjölet. Häll smeten i pajskalet. Blanda bären med socker och maizena och fördela dem över smeten.
  3. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. Låt svalna. Garnera med kokos och färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.