Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmousse med citron och nashipäron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supersnabb, fräsch och läcker dessert. Kom bara ihåg att lägga in kokosgrädden i kylen i minst 1 dygn innan desserten snabbt kan göras. Glutenfri, äggfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kokosgrädden stå i kylen i minst ett dygn. Skrapa ur det övre skiktet med fast kokosgrädde, inte vattnet i botten. Vispa grädden med elvisp i minst 2 minuter, till en fluffig mousse. Smaksätt med vaniljsocker, rivet citronskal och likör. Ställ in i kylen i ca 1 timme.
  2. Skiva nashipäronen fint och lägg ut på assietter. Klicka ut kokosgrädden och garnera med kokosflingor och ringla över lönnsirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.