Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosstekt kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig kyckling som är lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisning. Lägg brytbönorna ovanpå riset när ca 5 min återstår av koktiden. Krydda kycklingfileérna med salt och kajenpeppar. Vänd dem först i uppvispat ägg och sedan i kokos. Stek kycklingfiléerna i ca 8 min per sida. Kontrollera att de är gemonstekta dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag. Servera de kokosstekta kycklingfileérna med bönriset och sweetchilisås.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.