Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt fisk i kokos/saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En njutning för smaklökarna

Ingredienser

Instruktioner

Stöt 1-2 pkt saffran i lite socker. Blanda 1 burk kokosmjölk med 2,5 dl crème fraiche. Koka upp. Hacka paprika, persilja och lägg ner i kastrullen. Salta, peppra efter smak. Låt sjuda 10 minuter. Under denna tid kokar du fisken. Servera fisken nykokt ev. med räkor till och häll sedan över såsen. Denna sås går även utmärkt att hälla över fisken om man vill göra en fiskgratäng i ugnen. Glöm inte lägga lite god ost att smälta över gratängen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.