Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt kött med pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett klassiskt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära köttet i tärningar, och bryn några i taget i smör i en stekpanna. Lägg över bitarna i en gryta och salta. Skala löken och skär den i klyftor. Tillsätt löken, pepparkorn och buljong. Koka under lock på svag värme ca 1 1/2 timme.
  2. Pepparrotssåsen: Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölet och rör om. Späd med buljong och mjölk. Låt såsen koka 3-5 minuter. Smaksätt med pepparrot, salt och svartpeppar.
  3. Servera köttet med såsen, kokt potatis och kokta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.