Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolapaj med röda vinbär

 
Skriv ut

Härlig brytning mellan syrliga bär och lent söt kola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop bottens ingredienser till en deg. Tryck ut i en pajform och ställt svalt i kylen i ca 30 min. Låt svalna.
  2. Häll sirap, grädde och brun farin i en tjockbottnad kastrull. Låt stå och småputtra i ca 50 min. Häll upp en tesked kola smet på en tallrik och låt svalna för att se om den har blivit lagom seg.
  3. Rör i kaka, vaniljsocker och smör. Grovhacka hasselnötter och blanda i. Häll upp kolan i pajskalet och ställt svalt. Dekorera med röda vinbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.