Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolja och purjolökspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Omtyckt även av dem som inte gillar fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj filéerna, klappa dem torra och skär dem i ca 3 cm stora bitar.
  2. Droppa citronsaften över fisken och ställ åt sidan. Putsa purjolöken, skölj den noga och skär den i skivor.
  3. Värm margarinet i en stekpanna och fräs purjolöken på medelvärme. Lägg i fiskbitarna, krydda med peppar och lite salt och bräsera under lock ca 5 min på svag till medelstark värme.
  4. Blanda gräddfilen och senap och häll över fisken och värm försiktigt utan lock ytterligare 6 min. Krydda ev. efter med peppar och lite salt.
  5. Servera med nykokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.