Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjanstekt kolja med selleri och karljohanremoulade

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig fiskrätt med karljohanremoulade

Ingredienser

Instruktioner

Dela fisken i portionsbitar och krydda med salt och timjan. Stek dem i smör ca 2 min per sida. Skala och skär sellerin i tändstickstunna strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten 1 min och kyl dem i kallt vatten. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Smaksätt med vitlök, citronskal, salt och peppar. Servera fisken med remouladen, rostad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.