Dom godaste revbensspjällen jag ätit. Vi har haft dessa på många bjudningar och vi har fört receptet vidare till samtliga gäster.
Instruktioner
- Skala och hacka vitlöken och blanda med övriga ingredienser. Smaka av!
- Lägg spjällen i dubbla plastpåsar och häll marinaden över. Tillslut och låt ligga i kylskåp över natten. Vänd gärna ett par gånger.
- Sätt ugnen på 150°C. Stek revbensspjällen på ena sidan i 45 minuter, vänd på dem och stek spjällen 45 minuter till. Spara marinaden.
- Koka upp marinaden. Red av den med lite maizena så att konsistensen blir simmig. Häll såsen över spjällen strax före servering. Servera gärna med spenatblad kryddade med ättika, sesamolja, lime och chili och gurk-kimchi.
Publicerat den
16 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter ju jättegott, men vad är gurk-kimchi?
Undrar jag också vad är gurk-kimchi!!!!!!