Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpanna med gräddiga gröna ärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta recept är ett utmärkt tillfälle att bli av med rester av korv, skinka, salami och liknande. Blanda och ge!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna korven. Stek korvbitar och lök i en stekpanna på medelvärme med lite smör tills allt får en fin färg. Tillsätt tomatpuré och kryddorna och fräs i några minuter till. Häll i grädden och låt allt koka ihop till en krämig, inte rinnig, konsistens. Tillsätt persilja och ärtor, låt allt bli varmt och servera med pasta eller ris av valfri sort.
  2. Smaklig måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.