Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med svamp och getost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Chèvre är något jag ganska nyss börjat upptäcka. Jag har inte alls gillat smaken tidigare, men jag tror att jag börjar ändra mig. Här är ett kotlettrecept som jag ännu inte testat, men jag tror att det snart är dags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Bryn kotletterna ett par minuter på varje sida i en stekpanna. Häll på vin och låt det puttra ytterligare några minuter. Salta och peppra. Lägg över kotletterna i en ugnssäker form och häll skyn vid sidan av köttet.
  3. Skiva champinjonerna och fräs dem i smör tills de får litet färg. Pressa i vitlök och krydda med salt och peppar. Fördela svampen på kotletterna.
  4. Skär getosten i skivor och lägg ovanpå svampen. Sätt in formen mitt i ugnen och gratinera 5-8 minuter. Servera med ugnsrostade rotsaker och grönsallad med tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.