Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbrillette med saffran

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Orginalet är kött kokt i sitt fett. Här en lättare variant med krabbkött som får en pikant smak av saffran, dragon och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt saffranet och blanda med crème fraiche och vin i en kastrull. Låt koka ihop till hälften. Låt svalna.
  2. Dela krabba och klor och peta ur köttet. Blanda krabbköttet med saffranskoket, örter, ingefära och majonnäs. smaka av med sallt och peppar. Ställ kallt.
  3. Hit kan förberedas.
  4. Sätt ugnen på 175 grader.
  5. Värm krustaderna i ugnen ca 10 min före servering. doppa krustadkanterna i smält smör och sedan i vallmofrö. Fyll med krabbrilletten.
  6. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.