Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbrullar med kryddig gurksallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En kalorisnål och nytänkande rätt. 388 kalorier per portion 23 g protein 16 g fett 43 g kolhydrater 9 g kostfibrer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med gurksalladen, den får gärna dra några timmar i kylskåpet. Skär med potatisskalare de tvättade gurkorna i breda strimlor. Vispa wasabi med honung, vatten och olja. Blanda marinad med gurkstrimlor.
  2. Häll krabbköttet i en sil och tyck bort vätskan. Blanda det i en skål med de övriga ingredienserna och forma till 5-6 bollar av färsen.
  3. Stek dem på inte alltför hög värme i en teflonpanna i 4-5 minuter på varje sida. Ät bollarna varma eller kalla med rågbröd och gurksallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.