Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel men väldigt god laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en skåra på längden mitt i varje laxbit och lägg över laxen i en smord ugnsform. Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med majonnäs, crème fraiche och peppar. Fördela fyllningen i laxen och baka i ugnen i 12 minuter.
  2. Koka upp grädde och buljongtärning. Vispa i crème fraiche och koka upp under omrörning. Smaka av med citron, dill, salt och peppar. Servera med kokt eller pressad potatis, ärtor och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.