Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig avokadosoppa med mynta och rädisor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kall soppa att avnjuta som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadorna och gröp ur fruktköttet. Mosa det med stavmixer eller i matberedare tillsammans med buljong, citronsaft och grovstrimlad mynta. Smaka av med salt, peppar. Täck över soppan och ställ i kylen.
  2. Den håller färgen i några timmar tack vare citronsaften.
  3. Vid servering fördelas soppan i tallrikar eller i glas och garneras med hackade rädisor och myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.