Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig champinjonpasta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

På ett kick så har du lagat denna krämiga pasta! För en tjockare sås kan den lätta créme fraichen och mjölken ersättas med vanlig créme fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Klyfta champinjonerna. Skiva all lök och stek i smör. Tillsätt créme fraiche, mjölk och senap. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd ner sojabönor och persilja. Blanda med pastan och toppa med hyvlad parmesanost och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.