Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fiskgryta med sockerärtor och kräftor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God gryta på fisk och grönsaker som även mina barn gillade.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken om den är fryst. Skala potatis och morötter. Koka potatisen. Ansa och skölj purjolöken, skär den och morötterna i tunna skivor. Låt kräftorna rinna av men spara lite av spadet. Stek purjo och morötter i matfettet i en kastrull. Tillsätt grädde, kräftspad och buljongtärning och koka upp. Red av med majstärkelse utrörd med lite vatten. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar och lägg i dem i såsen och koka försiktigt ca 5 minuter. Lägg sockerärterna och dillen i grytan, koka upp. Servera med potatisen och strössla kräftstjärtarna över fiskgrytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.