- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Denna kasslerpaj tillhör en av favoriterna, lätt att göra och omtyckt av små och stora!
Instruktioner
- Ugn: 200 grader.
- Pajdeg:
Blanda samman degen i en matberedare el. för hand. Låt degen vila övertäckt i 30 minuter.
- Fyllning:
Skär den halvfrusna spenaten i lite mindre bitar
och fräs i margarin. Smaksätt med vitlök och kryddor.
Kavla eller tryck ut degen i en rund pajform .
Nagga och förgrädda pajskalet i 10 minuter.
- Lägg spenaten i botten på pajskalet.
Strö över kasslertärningarna.
Vispa samman äggstanningen och häll över. Grädda pajen ytterliggare ca 30 minuter eller tills äggstanningen stelnat. Servera sallad till.
Smaklig spis och lycka till!
Publicerat den
2 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar