Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kasslerpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna kasslerpaj tillhör en av favoriterna, lätt att göra och omtyckt av små och stora!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader.
  2. Pajdeg: Blanda samman degen i en matberedare el. för hand. Låt degen vila övertäckt i 30 minuter.
  3. Fyllning: Skär den halvfrusna spenaten i lite mindre bitar och fräs i margarin. Smaksätt med vitlök och kryddor. Kavla eller tryck ut degen i en rund pajform . Nagga och förgrädda pajskalet i 10 minuter.
  4. Lägg spenaten i botten på pajskalet. Strö över kasslertärningarna. Vispa samman äggstanningen och häll över. Grädda pajen ytterliggare ca 30 minuter eller tills äggstanningen stelnat. Servera sallad till. Smaklig spis och lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.