Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig krabbfishpanna

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept blev helt improviserat och blev så gott att jag är tvungen att skriva ner det så länge jag kommer ihåg det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade gula löken, hackade paprikorna samt den sköljda skivade purlolöken i 2 msk smör ca 5 min. Krydda och rör om lite. Tillsätt det halvtinade krabbköttet. Rör om lite försiktigt. Tillsätt grädden och låt sjuda under lock ca 5 - 10 minuter. Kolla när det ser krämigt ut. Smaka av och njut!
  2. Att servera till: 4 - 6 portioner ris kokt i vatten med 1 buljontärning i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.