Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig laxpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suupersmarrig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 25 cm i diameter. Förgrädda den i 200 grader 10 min.
  2. Stek fisken och löken. Krydda inte! Blanda ihop fisk, lök, fetaost, Creme Bonjour och ägg så att allt är ihopblandat. Toppa med ost och grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 35-40 minuter.
  3. Anlednigen till att fisken inte ska kryddas är att det är så mycket smak i Creme Bonjouren och att fetaosten är lite salt. Om det skulle bli något över funkar det jättebra att frysa in pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.