Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig löjromssill

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En riktig lyxsill blir det med löjrom i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av lagen och låt sillen rinna av. Skär den i 2 cm breda bitar.
  2. Blanda yoghurt, majonnäs, gräslök, pressad vitlök och löjrom, spara lite till garnering. Smaka av med peppar och eventuellt lite salt, beroende på hur salt romen är.
  3. Blanda ner sillen och låt den gärna stå till nästa dag. Garnera med löjrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.