Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig örtsill

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Kokt ägg, öl och nubbe passar till, för dem som vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet och lägg sillfiléerna i en bunke med kallt vatten, Låt dem vattnas ur ca 1 timme. Låt filéerna rinna av.
  2. Vispa crème fraichen tjock som grädde och blanda den sedan med honung, yoghurt, limeskal, purjolök, citronmeliss och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Varva ner sillfiléerna i en burk tillsammans med såsen. Låt stå i kylen 1 dygn. Servera sillen upplagd i en skål. Garnera med tunna skalstrimlor av lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.