Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig ostspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av mina fiskfavoriter.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fiskfiléerna längs med mittlinjen och salta. Rör ut osten i lite vatten och blanda i hälften av gräslöken. Fördela blandningen på fisken och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt i en vid kastrull. Blanda fond och crème fraiche och häll över fisken. Sjud allt under lock i 5 minuter. Strö över resten av gräslöken och räkor vid servering. Servera med pressad potatis eller mos och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.