Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig paprikatorsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk några minuter i oljan utan att den tar färg i en låg vid panna.
  2. Tina fisken så att det går att skära den i stora kuber eller skivor.
  3. Lägg dem i pannan. Salta. Rör ut paprikan i grädden.
  4. Häll blandningen över fisken.
  5. Låtfisken småkoka ca 10 minuter.
  6. Servera med pressad potatis eller ris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.