Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pastarisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Risotto innerhåller standardvis aborioris men här är det en ny variant med risonipasta. Pasta som ser ut som ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. KOka risonipastan i grönsaksbuljongen ca 10 minuter. Bryt broccolin i buketter och tillsätt den mot slutet av pastatiden. Häll av buljongen och rör ner créme fraich och ost.
  2. Smaka av med salt och peppar och servera pastan med stekta wienerkorvar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.