Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig primörsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krispiga grönsaker, kanske alldeles nyskördade, i en sötsylig dressing. Perfekt till kvällens kryddiga korv!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kålen. Ansa och skiva rädisorna tunt. Tina ärterna enligt anvisning på förpackningen. Rör senap, honung och joghurt i en stor bunke, smska av med salt och peppar. Vänd ner grönsakerna. Låt stå någon timme för bästa smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.