Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig räkgryta med thailändska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en räkgryta med snälla, barnvänliga smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken fint och pressa vitlöken. Lägg senapsfröna i en stekpanna. Värm senapsfröna så att de börjar ”poppa” (det knäpper om dem).
  2. Tillsätt olja och all lök. Fräs löken så att den blir glansig. Tillsätt kokosmjölk, ingefära (smaka dig fram till hur mycket du vill ha), limeblad och gurkmeja. Låt såsen koka i 5 minuter. Avsluta med att tillsätta räkor och salt. Räkorna ska bara bli varma.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.