Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig rotsellerisoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Värmande soppa med smak av ingefära, vitlök och chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chilin. Skala ingefära, vitlök, gul lök, rotselleri och morot och skär i grova bitar.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i ingefära, vitlök, chili och gul lök. Fräs någon minut.
  3. Lägg i rotselleri och morot. Slå på vatten, grädde, vitvinsvinäger och grönsaksbuljong. Smaka av med salt.
  4. Koka på svag värme i 20 minuter. Mixa soppan slät med en stavmixer.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 15 januari 2013

    Gjorde din goda rotsellerisoppa i går. Glömde vinägern, men den blev ändå mycket god. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.