Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig skaldjursgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och lägg i en form. Skala och hacka äggen grovt och lägg ovanpå riset. Strö över dill. Smält smöret i en kastrull. Rör i mjöl och späd med grädde och mjölk. Koka upp under omrörning och sjud ett par min. Smaka av med salt och citronpeppar. Lägg i räkor och kräftstjärtar och häll stuvningen i formen. Skär brödet i tärningar och strö över. Klicka på margarin och gratinera i 15 min tills brödet fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.