Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig skogssvampsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig svampsoppa med sherry som känns extra lyxig att servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen. Skala löken och finhacka den. Fräs svamp och lök i smör i några minuter. Tillsätt grönsaksbuljong, grädde och torr sherry. Pressa i vitlöksklyftan och rör om.
  2. Salta och peppra. Låt småkoka på svag värme i ca 10 minuter. Rör ner finriven Västerbottenost och låt smälta. Smaka av.
  3. Strö över färska örter vid servering och droppa till sist eventuellt över lite olja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.