Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig svamppytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamp, rot - och grönsaker i krämig pytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i bitar. Skala potatis och morötter och skär dem i tärningar.
  2. Skala och grovhacka löken, även det gröna.
  3. Stek först potatisen och morötterna knappt mjuka i smör i en stor stekpanna, ca 10 min.
  4. Stek svampen och löken i smör i en annan panna.
  5. Blanda ihop pytten. Tillsätt grädden och låt alltihop koka några minuter. Smaksätt med salt, peppar, persilja och ev. madiera eller sherry.
  6. Servera med bröd och sallad.
  7. Tips! Grönsaker, potatis och svamp kan stekas i förväg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.