Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig tonfiskpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den är god och är lätt att göra i ordning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner matfettet i mjölet till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop degen. Tryck ut degen i en pajform och nagga botten. Sätt en remsa aluminiumfolie runt kanten och förgrädda pajskalet ca 10 minuter. Ta bort aluminiumfolien.
  2. Låt tonfisken rinna av och fördela den i det förgräddade pajskalet. Rör ihop champinjonstuvningen med crème fraiche och basilika. Bred det över tonfisken. Strö över ost och solrosfrö.
  3. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter eller tills allt har fin färg. Bjud en sallad till.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.