Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämiga citronmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Barnsligt enkla och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och tag av kastrullen från värmen. Rör i socker, ägg, mjöl blandat med bakpulver och sist citronskal. Klicka blandningen i smorda folieformar.
  2. Hacka ihop en smulig deg av smör, mjöl och socker. Fördela smeten över formarna.
  3. Grädda i ca 20 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • guardianlinda 12 maj 2008

    Hej! Skulle baka dessa i lördags, följde receptet, men smeten blev bara en sockersmörja, gräddade en muffins för att prova, men det blev tyvärr inget bra! Vet inte vad som är fel?/Linda

  • h05annni 9 mars 2011

    Tips, för att göra de ännu krämigare så gör inte smuldegen så smulig, utan mer kladdig och ta 3-4 små klumpar i varje muffinsform istället. Blir jättekrämig och med en liten go skorpa på toppen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.