Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kretensiska champinjoner med potatis och kanel.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här smakar verkligen som på kreta. Kanelen ger must och smak åt rätten. Servera till bröd eller som tillbehör till grillmiddagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär svampen i stora bitar. Skala potatisen och skär även den i stora bitar. Skölj och dela tomaterna. Skiva vitlöken.
  2. Fräs svampen och vitlöken några minuter i oljan. Lägg i tomater och koka sönder dem lite.
  3. Lägg i potatis, lagerblad, kanel, samt salt och peppar. Låt koka under lock i 15 minuter eller tills potatisen är mjuk. Strö över hackad persilja före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.