Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga glassrutor

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Glass med chokladsås? Nej, inte den här gången. Här är ett nytt och litet roligare sätt att tillreda glassen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut glassen ur frysen och låt den tina.
  2. Smula sönder cornflakes och skär mandelbiskvierna i mindre bitar. Blanda samman cornflakes, biskvier, farin, kokosflingor och smält matfett. Häll ut hälften av smeten i en form, ca 20x20 cm, och platta till den.
  3. Skär glassen i cm-tjocka skivor och lägg den ovanpå smeten. Täck med resten av smeten. Täck över formen med plastfolie och frys glassen ca 1 timme eller längre.
  4. Skär i rutor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.