Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga parmesanchips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Aptitretande ostchips som ser så exotiska ut att man tror det är svårt att laga dem. Men i själva verket är det hur lätt som helst. Servera dem som tillbehör till sallad eller som tilltugg till en drink.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
  3. Lägg upp små högar av den rivna osten på pappret och platta till dem något så att det blir lika stora rundlar.
  4. Strö timjan och mal lite svartpeppar över osten.
  5. Grädda i ca 5 minuter tills osten får gyllenbrun färg. Ta ut och låt svalna. Förvara chipsen mellan smörpapper i en lufttät burk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 2 januari 2012

    Mycket goda och smakrika. Perfekta till välkomstdrinken på nyårsafton.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.