Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kristins fisksoppa

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt god och ekonomisk rätt som räcker till många

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, gör stavar av potatis, morötter och palsternacka. Fräs i olja och saffran. Häll över tomatkross, ketchup och vitlök. Späd med vin och vatten och smula i buljongtärningarna. Man kan även ta med 1 msk hummerfond.
  2. Salta och peppra och lägg i dill samt örter och spenat. Rör i creme freichen. Ta t.ex. en hel lax och tärna i stora bitar och ev hokifiléer och lägg i soppan på slutet.
  3. Toppa gärna med räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.