Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krukmakarens goda låda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Om man tycker om isterband kan denna maträtt rekommenderas.Använd gärna magra isterband så blir rätten inte så fet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen Dra skinnet av korven, skiva och fräs i stekpanna.Rör om så att korven smular sig. Förväll purjon i lättsaltat vatten några minuter. Skala ocg riv palsternackan grovt. Lägg hälften av potatisen i i smord ugnsform. Bred korven över, sedan purjo och palsternacka. Strö över kryddorna och täck men resten av potatisen. Häll på grädden. Grädda lådan strax under mitten, i 200 grader tills potatisen fått fin färg, ca 30 min. Servera med sallad och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 9 maj 2008

    Låter gott, ska prova vid tillfälle, jag älskar isterband i alla dess former.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.