Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 25-40 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är en mycket god smakgivare åt resten utav din middag. Perfekt till fest, snabba och enkla att göra. Det är väldigt smidigt för dig som inte vill lägga för mycket tid på att göra förrätt. Kan även serveras i form av buffé.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg upp så många tacochips som du själv vill ge. (Riv osten eller ta färdigriven) Lägg dem på en plåt på bakplåtspapper. Ta en lagom stor klick tacosås på varje chips och lägg sedan lite riven ost så att det precis täcker tacosåsen. In i ugnen i mitten tills osten smällt, kan ätas kalla och varma. Tiden beror helt på hur många man gör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tinydarkangel 6 november 2010

    TIPS: Klicka på lite creme fraiche på tacosåsen och sedan osten. Blir mumma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.