Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god och enkel efterrätt. Jag brukar använda färsk ingefära. Det går även bra att använda annan frukt än den i receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till lagen i en kastrull. Låt koka på svag värme ca 5 min. Låt lagen kallna och sila den sedan.
  2. Skala äpple, päron, apelsin och banan och skär frukten i mindre bitar. Blanda frukten med russin i en skål och häll lagen över. Låt salladen stå kallt till servering. Servera fruktsalladen med mjukrörd vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.