Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig köttfärsgryta med aprikoser

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gryta för en person

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olivoljan i en kastrull. Tillsätt löken, vitlöken och kanelen och bryn försiktigt under lock.
  2. Tillsätt färsen och bryn under omrörning ca 5 min.
  3. När färsen är brynt tillsätter du övriga ingredienser. Lägg på locket och fräs ytterligare 8-10 minuter.
  4. Krydda efter smak, ta upp kanelstången ur grytan och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.