Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig melon och mozzarellasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Gott som tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

Skölj mozzarellabollarna, dela dem i halvor och låt dem rinna av väl på hushållspapper. Kärna ur chilifrukten och finhacka den. Tvätta limefrukten och riv det gröna skalat. Pressa saften ur limen. Vispa ihop limesaft och olivolja till marinaden i en skål. Blanda i den finhackade chilifrukten,gräslökhacket och timjan. Smaka av med salt och peppar. Lägg mozzarellabollarna i marinaden och marinera 1 timme. Slå bort marinaden. Dela melonen och ta bort kärnorna. Använd ett kuljärn för att göra melonbollar av fruktköttet. Blanda melonbollarna med basilikan och mozzarellan. Låt salladen stå i en halv timme för servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.