Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig potatissallad till stekt fisk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Grilla laxens kryddsida sist, kryddorna bränns lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lättsaltat vatten i en gryta. Skrubba ev potatisen och koka den ca 15 minuter. Skölj och halvera under tiden squashen. Skrapa ur kärnhuset med en sked och skär i bitar. Låt de koka med potatisen de siat 5 minuterna.
  2. Sköj och ansa rädisorna. Lägg dem i kokvattnet strax innan det ska hällas av potatisen. Låt grönsakerna ång av utan lock.
  3. Blanda samman dressingen. Lägg potatis, grönsaker och melon i en skål, blanda med dressingen.
  4. Hetta upp grillen eller grillpannan. Torka av laxen med hushållspapper och klappa in kryddblandningen på laxens ovansida. Grilla ca 1 minut på alla sidor. Servera med salladen.
  5. Ca 450 kcal varav 20 g fett, 45 g kolhydrater, 22 g protein

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.