Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig risrätt med nudlar

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Slängde ihop en enkel risrätt som var så god att den gick att äta utan kött men funkar bra med kyckling, bacon eller kebabkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Obs måtten är absolut inte exakta.
  2. Skölj och koka riset enligt anvisningarna men med lite olja i.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningarna men häll av vattnet på slutet, tillsätt buljong. Blanda ris och nudlar när de är klara.
  4. Tillsätt sen olja, pastakrydda, peppar, fonder efter styrka, tycke och smak i ris och nudelblandningen .
  5. Blanda i grönsakerna och toppa med vitlöks dressingen och riven ost på tallriken. Blanda allting.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.